Updatedatum: 21 november 2022, 15:38

Home > Black Friday 2022

Black Friday is een relatief nieuw, jaarlijks terugkerend fenomeen in Nederland. Over komen waaien uit de Verenigde Staten, maar zeker de laatste jaren zijn de extreme kortingen ook in ons land vertrouwd geraakt. Daarmee is deze dag vol met koopjes en hoge kortingen het moment om een nieuwe Samsung smartphone of andere Samsung producten aan te schaffen.

We snappen dat de beste Black Friday aanbieding vinden best lastig kan zijn gezien het grote aanbod. Daarom zetten we de beste Samsung deals voor je op een rijtje! Zo hoef je niet zelf alle winkels af te zoeken en weet je precies welke deals de voordeligste zijn!

Deze pagina wordt doorlopend ge├╝pdatet, voor de beste deals kom je dus af en toe even terug ;)

Black Friday 2022

Sinds een aantal jaren heeft deze dag voet aan de grond gezet in ons land. Ieder jaar werden we er bekender mee en dat maakt dat ook dit jaar Black Friday weer volle winkelstraten en zeker ook massaal bezochte webshops oplevert. Om die reden hebben veel (web)winkels, net als vorig jaar, een hele week (of zelfs langer) met hoge kortingen! Black Friday valt in 2022 officieel op vrijdag 25 november, maar bij veel winkels gelden de kortingen al vanaf een week eerder.


Galaxy Smartphone aanbiedingen

Black Friday is het moment om een nieuwe smartphone aan te schaffen. Vele (web)winkels hebben Galaxy smartphones met scherpe afprijzingen in de aanbieding. Veelal zijn de iets oudere modellen zeer interessant geprijsd. Kijk dus zeker even tussen de aanbiedingen hieronder:


Galaxy Watch smartwatch aanbiedingen

Ook Smartwatches zijn tijdens de Black Friday periode sterk afgeprijsd. Zo is de Galaxy Watch 4 en de Galaxy Watch 5 extra voordelig bij bol.com: