Samsung Galaxy unlock code

Ook de Samsung Galaxy series (onder andere de populaire Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S Advance en de Galaxy Ace) zijn standaard vaak voorzien van een sim-lock. Op deze manier voorkomt de provider dat de gebruiker snel overschakeld naar een andere provider met de telefoon. Je Samsung Galaxy smartphone is ook gemakkelijk simlock-vrij te maken. Dit kun je gemakkelijk zelf doen. Vraag een unlock-code aan en voer deze in op je telefoon (zie andere pagina van deze website). Vervolgens is je Samsung Galaxy simlock-vrij! Gemakkelijk, snel en voordelig! Je maakt dus zelf je Samsung Galaxy S4 simlock-vrij! Unlocken is zo gedaan!

 • Galaxy S5
  Galaxy S5 unlocken

  Maak je Galaxy S5 zelf simlockvrij met dit stappenplan
 • Galaxy S4
  Galaxy S4 unlocken

  Maak je Galaxy S4 zelf simlockvrij met dit stappenplan
 • Galaxy S3
  Galaxy S3 unlocken

  Maak je Galaxy S3 zelf simlockvrij met dit stappenplan
 • Galaxy Tab
  Galaxy Tab unlocken

  Maak je Galaxy Tab (alle varianten met 3G/4G) zelf simlockvrij met dit stappenplan

unlock samsung s5230 star

s5230 Star unlocken

Je Samsung Star is standaard waarschijnlijk niet simlock-vrij. Dit wil zeggen dat je s5230 telefoon alleen te gebruiken is met de oorspronkelijke provider. Dit kan onhandig zijn, omdat je de Samsung s5230 Star nu alleen kunt gebruiken met de standaard provider. Wil je je Star voortaan met iedere provider gebruiken? Maak de telefoon dan simlock-vrij! Dit kun je gemakkelijk zelf doen, zonder technische kennis. Klik op één van de links op deze pagina naar een van de unlock specialisten. Zij leveren je de unlock-code om je Samsung Star s5230 simlockvrij mee te maken! Dus, unlock je samsung s5230 star zelf gemakkelijk thuis, zonder technische kennis.

Oudere Samsung smartphones en Samsung gsm's

Simlocks zitten niet alleen op moderne mobiele telefoons en Samsung smartphones. Al sinds het begin van de mobiele telefoons zijn toestellen uitgerust met een simlock. Het unlocken van gsm's is dus al jaren een aandachtspunt van verschillende bedrijven. In veel gevallen zijn oudere Samsung mobieltjes gratis simlockvrij te maken. Veel telecomproviders verschaffen namelijk na een aantal jaar gratis een unlockcode waarmee de simlock verwijderd kan worden. De simlock verwijderen kun je in deze gevallen vaak zelf doen. Informeer hiervoor bij de provider waarvoor je Samsung telefoon ge-simlocked is. Is de telefoon op dit moment alleen bruikbaar met een Vodafone simkaart vanwege de simlock, dan informeer je bij Vodafone voor de unlockprocedure.